GARAŽNA VRATA

PVC garažna vrata

Izdelana so iz  profilov z močnimi jeklenimi vložki, dodatno ojačanimi s kotnimi PVC spoji, ki zagotavljajo trdnost in stabilnost vrat. Z različnimi vrstami polnil in stekla si izberite garažna vrata, ki bodo v stilu z vašo hišo. 

DVIŽNA ROLO garažna vrata

Izdelana so iz aluminijastih lamel širine 77mm in debeline 18mm. Notranjost profila lamele je polnjena z visokokvalitetno peno, ki deluje kot zvočni in toplotni izolator. Lamele so večstopenjsko lakirane, zato so odporne proti zunanjim vremenskim vplivom in UV žarkom. Za tiste, ki želite v prostoru pridobiti več svetlobe, je možna vgradnja svetlobnih lamel. Vrata upravljate na električni pogon (daljinski upravljalec), v primeru izpada električne energije, pa imajo vrata možnost ročnega dviga.

DVIŽNA SEKCIJSKA garažna vrata

Izdelana so iz pocinkane pločevine, katera je prašno barvana in polnjena s poliuretansko peno. Sama debelina panela je 42mm. S tem je dosežena visoka toplotna izolacijska vrednost (K=0,95W/m2K za vgrajena vrata). Vodila so iz pocinkane pločevine, za boljši tek vrat in daljšo življenjsko dobo poskrbijo dvojna teflonska kolesa z ležaji, ALU panti z vgrajenim teflonom ter motorni pogon NICE. Upravljanje vrat je na električni pogon (daljinski upravljalec), v primeru izpada električne energije pa imajo možnost ročnega dviga.

Izbirate lahko med lamelnim ali kasetnim vzorcem v vseh barvah po RAL lestvici, novost pa so tudi vrata v različnih lesenih dekorjih. Možna je vgradnja prehodnih vrat z minimalnim pohodnim profilom, višine le 20mm. Za več svetlobe v prostoru je prav tako mogoča vgradnja oken ali svetlobnih lamel.

 

a nakup vrat nudimo možnost obročnega plačevanja! Za več informacij nas lahko pokličete!